Contagious TeenStreet
i Råslätt/Jönköping

 

 

Hej på er!

 

Julen närmar sig med stormsteg. Det betyder också att TeenStreet helgen den  18-20 januari kommer allt närmare J. Helgen kommer att gå i samma anda som TeenStreet. Temat är Contagious, precis som i somras.

Det här blir inte bara en återträff utan också ett tillfälle för dig att ta med dig dina kompisar som inte varit på TS men som är sugna på att åka och vill veta lite mer om vad det är.

 

Vi kommer att börja med lite drop-in från kl 18:00 på fredagen den 18 januari, sen drar programmet igång kl 20:00.

 

Under lördagen har vi hyrt en sporthall där det ges tillfälle till innebandy och diverse sportaktiviteter och vi har även hyrt simhallen här på Råslätt. Så ta med träningskläder, innebandyklubba samt badkläder! Ta även med luftmadrass och sovsäck för övernattningen. Glöm inte Bibeln!

 

På söndagen är det ett möte på förmiddagen och sen blir det lunch kl 13:00 för den som vill äta lite innan ni påbörjar resan hemåt.

 

Priset för helgen är 150:-/person och vill ni äta lunch på söndagen så tillkommer en kostnad på 20:-/person. Betalningen sker när ni anländer till Råslätt.

 

Sista anmälningsdagen är fredagen 11/1-08. Anmälan görs genom att skicka in talongen nedan eller via mail till sara@s.om.org  glöm bara inte att skicka med uppgifter på allt som finns på talongen, samt anmäla era kompisar med samma information.

 

 

Textruta: Plats för portoTextruta: TEENSTREET
Presented by OM
Textruta: OM Sverige
Box 1830
550 08 Jönköping
Vägbeskrivning:

Via Tåg/Buss: När du har kommit till Jönköpings tågstation/bussterminal, gå bort till rulltrappan inne i stationen. Åk upp på rulltrappan och gå rakt fram tills du kommer ut på trottoaren. Gå inte över gatan. Tag buss 1 (röd linje) mot Råslätt och åk till ändstationen Råslätt Centrum. Stig av och gå ut till torget. Då har du kyrkan till vänster.

 

Via Bil: Första avfarten på E4 söder om Jönköping är Trafikplats Råslätt. Följ skyltar mot Råslätt tills du kommer till en rondell där det står Råslätt Centrum. Parkera där. Det kostar 1 krona/timme. Här kan man bara parkera 4 timmar men stoppa i för 1 timme så följer någon med dig och visar en annan parkering senare. Gå mot centrumbyggnaden och gå rakt igenom den. När du kommer ut på andra sidan ta trapporna ner och gå ut på torget, kyrkan ligger till vänster. 

 

Vid behov kan ni ringa till Martin på nummer 0706-826962. Detta nummer gäller endast på fredagen. Vid övriga frågor kan ni ringa till OM kontoret (036-184491) under kontorstid eller maila era frågor på samma adress som ovan.

 

Talongen skickar ni till Operation Mission, Box 8013, 550 08 Jönköping.

Märk kuvertet med TeenStreet

 

Till sist vill vi önska er en Riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

 

Vi ser fram emot att träffa er alla den 18 januari.

 

 

 

Anette Eklöf & Martin Ström

 

 

 

 

 

 

 

Jag, _______________________, anländer kl: _______________

 

Önskar logi            Vill ha lunch på söndag